Toastmasters Epe-Heerde

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 1e en 3e woensdag van de maand
Tijdenvan 20.00 tot 22:00 (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie

Tot en Met creatieve ontmoetingsplek
Keetweg 3
8181 RB Heerde

TM Site EasySpeak
Social Media

Stel je eens voor…

Het is woensdagavond. Om ongeveer 19:45 uur stap je uit de auto. Je gaat door een hek en loopt over een prachtig bospad, dat aan beide kanten wordt verlicht door gezellige, gekleurde lampjes.

Je ziet bomen, oude objecten en hoort kabbelend water. Een paar meter verderop valt je blik op een grote vijver aan de linkerkant, waarin twee prachtige witte zwanen trots door het water zwemmen. Het bospad loopt over in een terras met gekleurde stoelen en nog meer sfeervolle lampjes. Aan het einde van dat terras loop je een paar traptreden op, en schuif je een deur open… Die leidt je naar een avond vol plezier en ontwikkeling.

Je bent aangekomen bij Toastmasters Epe – Heerde. Dé plek om in een vertrouwde, fijne omgeving te werken aan communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Over onze club

Wij zijn een speeltuin om te oefenen in spreken voor publiek. Of het nu gaat om een speech, een toast of zo voor de vuist weg iets vertellen, het kan allemaal. Belangrijkste pijlers binnen onze club zijn respect, oprechtheid, elkaar willen helpen en plezier.

Om een goed beeld te krijgen van hoe het eraan toe gaat en wat je kan leren willen wij je van harte uitnodigen vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Door het open karakter van de avond en onze leden zal je je snel op je gemak voelen. Ben je er na één bezoekje nog niet uit of dit bij je past? Maak je geen zorgen, pas na drie keer sfeer proeven zullen wij je vragen of je lid wilt worden van onze club.

Wil jij op een leuke manier werken aan spreekvaardigheid? Afrekenen met stress en klamme handen wanneer je een presentatie geeft? Jezelf daarnaast ontwikkelen een betere leider te worden?

Ben jij er klaar voor een leuke club mensen te ontmoeten? Dan zien we je graag bij Toastmasters Epe! Op de 1e en 3e woensdag in de maand, om 19:45 uur, hebben we de koffie/ thee voor je klaarstaan.

We ontmoeten je graag!

Vul hieronder het formulier in en kom met ons in contact.

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.