Overtuigend presenteren begint bij De Euromasters

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 2e en 4e donderdag van de maand
Tijdenvan 19.45 tot 21:45
Locatie

Nivon
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

De Euromasters is de Nederlandstalige Toastmasters club van Rotterdam. We zijn genoemd naar de trots van de stad en het hoogste gebouw van Nederland: de Euromast. Of je nou je spreekvaardigheid naar een torenhoog niveau wilt brengen of juist van je zenuwen tijdens het presenteren probeert af te komen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Hoe je als persoon overkomt, communiceert, een verhaal of jezelf presenteert is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Welk beeld hebben anderen van jou? En komt dit overeen met het beeld dat je van jezelf hebt? Waar liggen je voornaamste kwaliteiten en hoe kun je die nog beter naar voren brengen? Hoe kun je jouw presentatie en communicatie verder ontwikkelen, zodat je persoonlijke effectiviteit nog meer toeneemt?

Antwoorden op deze vragen krijg je in een gestructureerde beoordeling na elk van je voordrachten. Deze beoordeling is oprecht en kan soms behoorlijk confronterend zijn. Echter, in deze confrontatie schuilt de kracht van verbetering. Wil je ervaren hoe dit in zijn werk gaat, kom dan langs op één van onze Toastmasteravonden.

Je bent van harte welkom

We houden de bijeenkomsten op de eerste verdieping in het Nivon in Rotterdam. Clubavonden zijn elke maand op de tweede en vierde donderdag van 19:45 tot 21:45 uur.

De datum en agenda van de eerstvolgende meeting vind je hier.

Na de bijeenkomst kun je besluiten gelijk lid te worden of er nog even over na te denken. Als je twijfelt, ben je sowieso welkom om nogmaals een tweede clubavond als gast bij te wonen.

Wil je lid worden? Dat kan! Met een lidmaatschap van 70 euro per halfjaar + eenmalig 20 euro voor het online lespakket, ben je verzekerd van spreektijd in een constructieve en gezellige sfeer.

Vragen? Stuur je bericht naar euromastersrotterdam@gmail.com of bel ons op 06-44058334.

Kom langs!