De Euromasters

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 2e en 4e donderdag van de maand
Tijdenvan 19.45 tot 21:30
Locatie

Nivon
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

Elke tweede en vierde donderdag van de maand organiseert de EuroMasters een Nederlandstalige avond spreken in het openbaar, die gratis toegankelijk is voor geïnteresseerden. Kom ook van 19:45 uur tot 21:30 uur naar het Nivon in Rotterdam. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Hoe je als persoon overkomt, communiceert, een verhaal of jezelf presenteert is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Welk beeld hebben anderen van jou? En komt dit overeen met het beeld dat je van jezelf hebt? Waar liggen je voornaamste kwaliteiten en hoe kun je die nog beter naar voren brengen? Hoe kun je jouw presentatie en communicatie verder ontwikkelen, zodat je persoonlijke effectiviteit nog meer toeneemt?

Onze avonden kenmerken zich aan de informele sfeer en hoewel de nadruk op openbaar spreken lijkt te liggen, ontwikkel je bij ons een breed pallet aan sociale en professionele vaardigheden. Hierdoor ontplooi je je niet alleen tot een bekwaam spreker, maar verbeter je jezelf ook op andere vlakken zoals leidinggeven.

Neem contact op met De Euromasters

Alle velden met een * zijn verplicht.