Toastmasters Morgenstond

Language Nederlands
Meeting Days Elke 2 weken op zaterdagochtend.
Times Van 10:00 tot 12:00 uur
Location

Lyvore Park Birkhoven
Soesterweg 533 | 3819 BA
Amersfoort

TM Site EasySpeak
Social Media

Toastmasters Morgenstond is een moderne sprekersclub in Amersfoort. Wij coachen elkaar in de kundigheid van presenteren, speechen, evalueren, improviseren en teamwork.

Onder onze leden zijn zowel ervaren sprekers alsook belangstellende starters.

Meer dan een snelle training’

Spreken vol zelfvertrouwen

Spreken in het openbaar is een bijzondere vaardigheid. Het is een kunst om niet alleen jouw verhaal te doen, maar daarbij ook jouw toehoorders te vermaken, te boeien, te inspireren. Misschien zelfs te motiveren.

Toastmasters Morgenstond biedt jou een positieve, gastvrije plek. Een plek waar je, in samenwerking met jouw clubgenoten, beter leert spreken in het openbaar. Waar je veilig kunt oefenen in spreken vol zelfvertrouwen.

Bij Toastmasters leer je jouw verhaal beter voor het voetlicht te brengen. Je leert de aandacht van jouw toehoorders beter vast te houden. Het publiek een prettige ervaring te geven. Plus, jezelf prettiger te voelen. Ieder doet dat in zijn of haar eigen tempo.

Wij coachen elkaar

Bij Toastmasters staat er geen docent of trainer voor de groep. We leren van elkaar. We coachen elkaar. Gaandeweg tillen wij onze vaardigheden naar een hoger niveau.

Effectief speechen is vooral een kwestie van vaak doen. Steeds weer opnieuw. Daarbij, ook vertrouwd worden met de aandacht die hoort bij in het middelpunt staan.

En, waar kun je dat beter leren dan op een plek waar je, met ondersteuning, veilig kunt oefenen. Toastmasters Morgenstond biedt jou die geborgen omgeving.

Beproefde methode

Onze bijeenkomsten verlopen volgens een beproefde methode. Vaste onderdelen zijn:

  • Speeches
  • Waardevolle feedback
  • Workshops
  • Educatieve sessies
  • Improvisaties

Onze improvisatieronde is als speechen met minimale voorbereiding. Vaak leidt dat tot zeer grappige situaties.
We lachen samen ook best wat af.

OVER ONZE LEDEN
Ons ledenbestand is divers. Dat maakt ons een dynamische club. Onder onze leden zijn managers, marketing professionals, docenten, musici, verkopers, zorgverleners, ict-specialisten, teamleiders, ambtenaren, voedingsconsulenten, kunstenaars, zzp-ers, ondernemers, werknemers, .. Kortom, enerverend!

Kom ’ns langs

Regelmatig ontvangen wij gasten bij onze bijeenkomsten. Je bent van harte welkom. Kom gerust kijken, luisteren. Wil je lid worden van Toastmasters Morgenstond?
Lidmaatschap kost slechts € 150,- per jaar.

Vul onderstaand formulier in voor een uitnodiging. Reken op een warm ontvangst. Wij zijn enthousiast! Jij ook?

Mail: tm.morgenstond@gmail.com

WIL JE MEER WETEN?
Benieuwd geworden? Wil je meer weten van leerprogramma, ons bestuur, ervaringen van leden, lidmaatschap, nieuwtjes, en zo verder? Via de link hieronder zie je het hele verhaal. Onze clubwebsite.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.