Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie vinden veel bijeenkomsten online plaats. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due of the corona virus situation, many meetings have been taken online. Please make sure you contact the club before you decide to come to one of our meetings. This ensures you will not find yourself standing in front of a closed door.

Toastmasters Morgenstond

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 2e en 4e zaterdag van de maand
Tijdenvan 09:45 tot 12:00 uur
Locatie

Park Birkhoven
Soesterweg 533
Amersfoort

TM Site EasySpeak
Social Media

Wil je serieus werk maken van spreken in het openbaar, presentaties voor werk verbeteren of vloggen op social media naar een hoger niveau tillen? Is voor jou op een doordeweekse avond geen optie? Kom dan naar Toastmasters in Amersfoort op een zaterdagochtend.

Toastmasters Morgenstond voor een frisse start

Toastmasters Morgenstond bestaat uit een groep gemotiveerde mensen. In een open en gastvrije sfeer stimuleren we elkaar in het houden van succesvolle speeches en leren we van elkaars evaluaties en feedback. Clubleden coachen elkaar en je leert veel over leiderschap en leidinggeven.

We zijn een Nederlandstalige club, maar een aantal van ons is tweetalig, dus worden er ook Engelstalige presentaties gegeven.

Presentaties succesvol verbeteren

Toastmasters Morgenstond

De kracht van Toastmasters in Amersfoort is dat er geen docent of trainer op de voorgrond staat. Je leert schaven aan je presentaties vooral door ze in een prettige omgeving te oefenen.Natuurlijk is er een handboek en digitaal materiaal om je vorderingen te ondersteunen. Het meeste leer je door en van elkaar. Zo kun je geleidelijk, stapsgewijs je vaardigheden opbouwen.

Hoe presenteer je jezelf in een vlog?

Een aantal van onze leden is actief op social media. Daarom besteden we ook speciale aandacht aan vloggen, bloggen, podcasten en andere manieren waarop iemand zich presenteert via social media.
Wat maakt zo’n presentatie anders dan bijvoorbeeld een prestaties geven op het werk voor collega’s of een toespraak houden voor een grote zaal?

Lidmaatschap

Lid worden van Toastmasters Morgenstond Amersfoort is niet duur. Vergelijk de prijs van een presentatietraining eens met de kosten van het lidmaatschap van 150 euro per jaar. Voor dat bedrag krijg je praktische handboeken en toegang tot digitaal materiaal.

Kom als gast naar een bijeenkomst

Ben je benieuwd hoe de succesvolle aanpak van Toastmasters jou verder kan helpen in het geven van presentaties met impact? Ook in Amersfoort en ook op zaterdagochtend zijn gasten van harte welkom om te luisteren, kijken en een beetje mee te doen.

Vul het onderstaande formulier in voor een uitnodiging. Je kunt rekenen op een warm ontvangst.

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.