Toastmasters Morgenstond

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Toastmasters Morgenstond

VoertaalNederlands
ClubdagenElke 2 weken op zaterdagochtend. Bijeenkomsten: 04-09, 18-09, 2-10, 16-10, 30-10, 13-11, 27-11, 11-12
TijdenVan 10:00 tot 12:00 uur
Locatie

Centrum De Herberg
Watersteeg 85 | 3824 EL
Amersfoort (Nieuwland)

Diverse data via Zoom

TM Site EasySpeak
Social Media

Toastmasters Morgenstond is een moderne sprekersclub in Amersfoort. Wij coachen elkaar in de kundigheid van presenteren, speechen, evalueren, improviseren en teamwork.

Onder onze leden zijn zowel ervaren sprekers alsook belangstellende starters.

‘Die positieve sfeer was precies wat ik zocht’

ACTUEEL (Pagina 4 van 6)
Morgenstond nieuws | Gastsprekers | Officers training G-2021 | Clubwedstrijden | Er samen op uit!

Morgenstond nieuws

Een aantal van onze bijeenkomsten vindt plaats via de applicatie Zoom. Zodra de corona-maatregelen ons in de gelegenheid stellen om fysieke bijeenkomsten te organiseren, dan komen we weer samen op onze huidige clublocatie: Ontmoetingscentrum De Herberg in Amersfoort (Nieuwland).

Gastsprekers

Regelmatig ontvangen wij gastsprekers tijdens onze bijeenkomsten.

Officers trainings

Ben je nog niet bekend met het begrip officers training? Elke Toastmasters club heeft een bestuur. Binnen elk bestuur zijn een aantal functies. Functies op het gebied van voorzitterschap, boekhouding, marketing, opleiding, leden, algemene taken.

Om de bestuursleden te helpen bij het uitvoeren van hun functie wordt er 2 keer per jaar een training georganiseerd. Dit noemen we een officers training. Ook niet-bestuursleden mogen hier aan deelnemen.

Clubwedstrijden

Leden van Morgenstond hebben de mogelijkheid deel te nemen aan clubwedstrijden.

Er samen op uit!

Elk jaar organiseert Toastmasters Morgenstond een paar gezellige uitjes met de club. Los van onze clubbijeenkomsten.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.