Zwolle Toastmasters

Zwolle Toastmasters is op dit moment non actief! Neem contact op met een andere club in de buurt zoals Deventer, Epe of Apeldoorn.

Language Engels
Meeting Days iedere 2e en 4e maandag van de maand
Times van 20.00 tot 22:00
Location

De Belgisch Keizer

Zwolle

TM Site EasySpeak
Social Media

Wi jij jouw communicatievaardigheden verbeteren?

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten?

Toastmasters Zwolle is the place to be!

Onze club biedt jou de mogelijkheid om het spreken in het openbaar te oefenen in een ondersteunende en en leuke omgeving.

Door regelmatig te oefenen leer jij niet alleen met jouw natuurlijke zenuwachtigheid en angst om te gaan, maar ook jouw gedachten te structureren en jou beter uit te drukken.

Omdat iedereen anders is, is er geen druk op wanneer en wat je op een meeting moet gaan doen, jij bepaalt jouw eigen tempo.

Uiteindelijk zal jij zien, dat jij overal met vertrouwen kan communiceren.

Toastmasters biedt ook de kans om deel te nemen aan wedstrijden zowel lokaal als internationaal, waar jij aan andere kunt laten zien wat jij hebt bereikt!

Onze club is International en multicultureel. Na elke ontmoeting bestaat de mogelijkheid om nog gezellig een Boreel te nemen met onze leden en gasten.

Kortom, Toastmasters Zwolle een geweldige plek om niet alleen jouw publieke spreekvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te netwerken en nieuwe vrienden te maken.

Kom jij een kijkje nemen naar onze volgende meeting? Dan vul het formulier onderaan de pagina in.

Tot gauw!

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.