Zwolle Toastmasters

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie vinden veel bijeenkomsten online plaats. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due of the corona virus situation, many meetings have been taken online. Please make sure you contact the club before you decide to come to one of our meetings. This ensures you will not find yourself standing in front of a closed door.
VoertaalEngels
Clubdageniedere 2e en 4e maandag van de maand
Tijdenvan 20.00 tot 22:00
Locatie

De Belgische Keizer
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle

TM Site EasySpeak
Social Media

Wi jij jouw communicatievaardigheden verbeteren?

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten?

Toastmasters Zwolle is the place to be!

Onze club biedt jou de mogelijkheid om het spreken in het openbaar te oefenen in een ondersteunende en en leuke omgeving.

Door regelmatig te oefenen leer jij niet alleen met jouw natuurlijke zenuwachtigheid en angst om te gaan, maar ook jouw gedachten te structureren en jou beter uit te drukken.

Omdat iedereen anders is, is er geen druk op wanneer en wat je op een meeting moet gaan doen, jij bepaalt jouw eigen tempo.

Uiteindelijk zal jij zien, dat jij overal met vertrouwen kan communiceren.

Toastmasters biedt ook de kans om deel te nemen aan wedstrijden zowel lokaal als internationaal, waar jij aan andere kunt laten zien wat jij hebt bereikt!

Onze club is International en multicultureel. Na elke ontmoeting bestaat de mogelijkheid om nog gezellig een Boreel te nemen met onze leden en gasten.

Kortom, Toastmasters Zwolle een geweldige plek om niet alleen jouw publieke spreekvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te netwerken en nieuwe vrienden te maken.

Kom jij een kijkje nemen naar onze volgende meeting? Dan vul het formulier onderaan de pagina in.

Tot gauw!

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.