Apeldoorn Toastmasters

LanguageDutch
Meeting DaysEvery 2nd and 4th Wednesday of the month
Times20:00 to 22:00
Location

Gigant

zaal Octopus

Nieuwstraat 377
6311 BR Apeldoorn

TM Site EasySpeak
Social Media

Hoe vergaat het u als u voor een groep moet spreken? Gaat u dat makkelijk af of zinkt u de moed in de schoenen, met klamme handen en ademnood tot gevolg? Voor veel mensen is dat een heel herkenbaar scenario. En dat terwijl het zo leuk kan zijn om ontspannen je verhaal te houden en uw toehoorders, zakelijk of privé, een prettige ervaring te bezorgen. Dat is te leren. Dat kan bij Apeldoorn Toastmasters, in een ontspannen en positieve sfeer.

Aan de hand van een stappenplan oefenen we met elkaar in het spreken voor een groep. We zijn er allemaal met hetzelfde doel, en we zijn allemaal aan het leren. Dat schept een band en een veilige omgeving. We leren van elkaar. Feedback geven nemen we heel serieus. Altijd opbouwend, maar zeker ook kritisch.

Apeldoorn Toastmasters is in 2013 opgericht en is een Nederlandstalige club. Wij maken deel uit van Toastmasters International, een non-profit organisatie met meer dan 350.000 leden wereldwijd.

De club bestaat gemiddeld uit zo’n 32 leden. Sommigen zijn al jarenlang lid van Toastmasters, anderen zijn net begonnen. Wij komen bij elkaar in zaal Octopus van Gigant in Apeldoorn.

Nieuwsgierig geworden? U bent altijd van harte welkom als gast een avond mee te maken. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Het bestuurslid dat verantwoordelijk is voor het ledenbestand zal dan zeker contact met u opnemen.

Contact Us

All fields with * are mandatory.