De Euromasters

LanguageDutch
Meeting Daysevery 2nd and 4th Thursday of the month
Times19:45 to 21:45
Location

Nivon
Room 11 (3rd floor)
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam

TM Site EasySpeak
Social Media
For this Dutch language club’s page,
no English translation is available

Elke tweede en vierde donderdag van de maand organiseert de EuroMasters een Nederlandstalige avond spreken in het openbaar, die gratis toegankelijk is voor geïnteresseerden. Kom ook van 19:45 uur tot 21:30 uur naar het Nivon in Rotterdam. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Hoe je als persoon overkomt, communiceert, een verhaal of jezelf presenteert is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Welk beeld hebben anderen van jou? En komt dit overeen met het beeld dat je van jezelf hebt? Waar liggen je voornaamste kwaliteiten en hoe kun je die nog beter naar voren brengen? Hoe kun je jouw presentatie en communicatie verder ontwikkelen, zodat je persoonlijke effectiviteit nog meer toeneemt?

Onze avonden kenmerken zich aan de informele sfeer en hoewel de nadruk op openbaar spreken lijkt te liggen, ontwikkel je bij ons een breed pallet aan sociale en professionele vaardigheden. Hierdoor ontplooi je je niet alleen tot een bekwaam spreker, maar verbeter je jezelf ook op andere vlakken zoals leidinggeven.

Contact De Euromasters

All fields with * are mandatory.