010 Toastmasters Rotterdam

010 Toastmasters Club

Language Engels
Meeting Days iedere 1e, 3e en 5e donderdag van de maand
Times van 20:00 tot 21:45
Location

 

Verzamelgebouw ’t Klooster

Afrikaanderplein 7

3072 EA Rotterdam

Momenteel vanwege de Corona crisis online

Op zoom

 

Route

TM Site EasySpeak
Social Media

Welkom op deze webpagina van 010 Toastmasters Club. Vermoedelijk woon of studeer of werk je in Rotterdam EN heb je van ons gehoord óf ons via ‘Toastmasters’ gevonden.

Wil je je spreekvaardigheid verbeteren of zoek je een diverse, gezellige groep mensen die jou stimuleren om te groeien en verbeteren? Kom dan naar onze jonge club die Engelstalige clubavonden organiseert. We gebruiken de befaamde Toastmasters’ methodes en materialen die al duizenden hebben geholpen hun angst voor spreken voor een groep, of nog spannender spreken in het openbaar, vaarwel te zeggen en in kleine, behapbare stappen te groeien naar een geoefende spreker.

Daarnaast is onze club een Hybride club. Dat wil zeggen dat onze bijeenkomsten zowel fysiek als online te bezoeken zijn. Daardoor hebben wij vaak ook buitenlandse bezoekers en ook buitelandse sprekers cq workshops. In deze tijd van covid heeft het het voordeel dat wij ten alle tijden onze bijeenkomsten kunnen laten doorgaan, en zowel het spreken fysiek als online kunnen bevorderen.. Gericht op een internationaal publiek.

Daarnaast, zeg maar als slagroom-op-het-toetje, ontwikkel je luistervaardigheid, samenwerken en leiderschap want onze club werkt samen en allen dragen bij aan het slagen van een plezierige avond. Onze leden en gasten hebben zeer diverse achtergronden waardoor elke clubavond uniek en levendig is.

Kortom, wat let je om vrijblijvend een clubavond te bezoeken. Uiteraard kun je via onderstaand formulier contact leggen en een vraag stellen maar spontaan de avond bijwonen is altijd mogelijk.

010 Toastmasters Rotterdam
010 Toastmasters Rotterdam

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.