Slide
Waarom Toastmasters

Dé plek om een goede spreker te worden!

Wanneer je lid wordt van Toastmasters, word je lid van het internationaal Toastmasters netwerk. Of je nu een student bent, net gestart bent met werken, een ervaren manager of leidinggevende bent, je eigen bedrijf hebt, ZZP-er, expat of (digital) nomad bent, bij Toastmasters bouw je vaardigheden (en vriendschappen) op die je de rest van je leven kan gebruikenwaar je ook bent, met wie je ook bent. 

Vergroot je zelfvertrouwen

Heb je moeite met het delen van je mening, feedback te geven of te spreken in of voor groepen? Toastmasters is een veilige en prettige omgeving waar je snel nieuwe vaardigheden leert. Er gaat een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je open: je zal merken dat je al heel snel met meer zelfvertrouwen aan vergaderingen deelneemt, presentaties geeft, luistert en feedback geeft aan collega’s – waar ze je dankbaar voor zullen zijn. Zelfs de één-op-één communicatie met familie, vrienden en (onbekende) collega’s verbetert; positiever én met meer diepgang.

Wil je weten hoe het werkt? Lees hieronder verder

Impact maken met je verhaal

Wil je de aandacht van mensen trekken, vasthouden en impact maken met je verhaal? Dan is Toastmasters wat voor jou. Storytelling, dat is namelijk wat je leert! Je leert hoe je een speech goed opbouwt, het publiek van begin tot eind blijft boeien, en hoe je op een inspirerende of overtuigende manier speeches kunt geven die een blijvende indruk achterlaten.

Zelfverzekerd op het podium staan

Zie jij als een berg op tegen het geven van een presentatie of speech? Niet als je lid wordt van Toastmasters. Nooit meer met klamme handjes, maar zelfverzekerd op het podium staan! Bij Toastmasters leer je je publiek te betoveren met je woorden, je verhaal, je houding, je stem, je tone-of-voice en je gehele aanwezigheid. Wij garanderen dat je een goede spreker wordt die uitkijkt naar de volgende speeches.

Een goede leider worden

Leidinggeven (n)iets voor jou? Wacht maar totdat je lid wordt. Voor je het weet wil je meedoen met diverse activiteiten of deel uitmaken van het clubbestuur. En zo ontwikkel je bij Toastmasters niet alleen je persoonlijke vaardigheden, maar ook je leiderschapsvaardigheden – en dat allemaal op een ongedwongen, natuurlijke manier. Denk hierbij aan communicatieve vaardigheden, presentatievaardigheden, projectmanagement vaardigheden, leidinggeven, time-management vaardigheden, sociale vaardigheden en meer. Deze vaardigheden kan je gebruiken in je professionele carrière en in je persoonlijke leven.

Wil je dit alles graag zélf ervaren?