Almere Toastmasters

Language Nederlands
Meeting Days iedere 2e en 4e woensdag van de maand
Times van 19:30 tot 21:30
Location

Buurtcentrum Het EveNaarHuis
Sumatraweg 352
1355 JM Almere

TM Site EasySpeak
Social Media

Almere Toastmasters is een Nederlandstalige Toastmastersclub waar u beter kunt leren spreken in het openbaar, beter kunt leren presenteren en uw spreekangst leert overwinnen.

Met een geleidelijke, stapsgewijze opbouw vergroot u op een prettige wijze uw zelfvertrouwen en krijgt u steeds meer plezier in presenteren.

Almere Toastmasters is gestart in september 2012.

Wij zijn een gemotiveerde groep mensen met een open en gastvrije sfeer, waar leden elkaar stimuleren om steeds beter te worden. Clubleden coachen elkaar en u leert veel over leiderschap en leidinggeven.

De club is een mooie mix van ervaren en beginnende sprekers. De leden hebben ook een zeer diverse achtergrond, van marketing- en communicatieprofessionals, docenten en ICT’ers tot zorgverleners, zowel zelfstandigen en werknemers als werkzoekenden.

De club komt iedere tweede en vierde woensdag van de maand bijeen. Let goed op: afhankelijk van hoe de maand valt, is dat niet altijd elke twee weken! De clubbijeenkomsten worden ook aangekondigd op onze Facebook-pagina.

De bijeenkomsten worden gehouden in Buurtcentrum Het EveNaarHuis in Almere-Buiten. De avonden beginnen om 19:30 en duren tot 21:30. Wij beginnen stipt op tijd, dus wees liefst ruim vóór 19:30 aanwezig om verstoring te voorkomen.

Komt u voor het eerst naar een bijeenkomst van Almere Toastmasters, dan stellen we het op prijs dat u er om 19:15 bent, zodat we de avond even met u kunnen doornemen.

Onze gasten zijn steeds zeer enthousiast, en ze prijzen de gastvrije, prettige én stimulerende sfeer en het hoge niveau van de presentaties. Wij ontvangen u graag als gast.

Meer informatie en de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten kunt u vinden op het ledenportal Easy-Speak van Almere Toastmasters. U kunt zich daar ook registreren en aanmelden om een bijeenkomst bij te wonen.

Vul het onderstaande formulier in voor een uitnodiging. U kunt rekenen op een warme ontvangst.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.