Amersfoort Toastmasters

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Amersfoort Toastmasters

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 2e en 4e donderdag van de maand
Tijdenvan 19:45 tot 22:00 uur
Locatie

Zalencentrum De Amershof
Snouckaertlaan 11
3811 MA Amersfoort

TM Site EasySpeak
Social Media

Zoek je een manier om je presentaties verbeteren in Amersfoort? Wil je beter speechen, toespraken houden in Amersfoort? Wil je de aandacht van je publiek vasthouden, je persoonlijke effectiviteit of je leiderschapsvaardigheden verbeteren? Bij Toastmasters Amersfoort kan het allemaal.

Leren speechen in Amersfoort

Goed speechen leer je vooral door doen, doen, doen. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer krijgen leden volop gelegenheid om presentatievaardigheden te trainen. En dat in een veilige omgeving.

Presentatie verbeteren Amersfoort

Is je presentatie verbeteren met Amersfoort Toastmasters iets voor jou? Kom eens een langs en proef de sfeer en de mogelijkheden die Toastmasters Amersfoort je biedt om je presentatie op een hoger niveau te tillen. Vul het formulier in en kom langs. Je kunt rekenen op een warm welkom.

Kom ervaren

Donderdagavond of zaterdagochtend?

Toastmasters Amersfoort heeft de vaste clubavond op de 2e en 4e donderdag van de maand. Komt dat je niet uit? Maak je liever een frisse start op een zaterdagochtend? Dan is Toastmasters Morgenstond in Amersfoort iets voor jou.

Je leert je speech verbeteren niet alleen door voor een groep te staan, maar zeker ook door de evaluatie, de feedback, die je krijgt. Blijf je binnen de tijd? Klopt de structuur van je speech? Hoe is je woordgebruik? Hoe beweeg je? Hoe vaak zeg je ‘eh’? Hoe is je intonatie? Komt je speech überhaupt over?

Amersfoort Toastmasters

De feedback helpt je de juiste richting te bepalen waardoor je je spreek- en presentatievaardigheden in korte tijd sterk kunt verbeteren. En dan leer je ook toespraken houden in het populaire improvisatie-onderdeel. Je krijgt een vraag of stelling voorgeschoteld en aan jou de taak om hier een gloedvol betoog over te houden. Dit leidt vaak tot hilarische situaties. Een leuke en leerzame oefening!

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.