Amersfoort Toastmasters

Amersfoort Toastmasters

Language Nederlands
Meeting Days iedere 2e en 4e donderdag van de maand
Times van 19:45 tot 22:00 uur
Location

De Witte Vlinder
Van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort

TM Site EasySpeak
Social Media

Zoek je een manier om je presentaties verbeteren in Amersfoort? Wil je beter speechen, toespraken houden in Amersfoort? Wil je de aandacht van je publiek vasthouden, je persoonlijke effectiviteit of je leiderschapsvaardigheden verbeteren? Bij Toastmasters Amersfoort kan het allemaal.

Leren speechen in Amersfoort

Goed speechen leer je vooral door doen, doen, doen. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer krijgen leden volop gelegenheid om presentatievaardigheden te trainen. En dat in een veilige omgeving.

Presentatie verbeteren Amersfoort

Is je presentatie verbeteren met Amersfoort Toastmasters iets voor jou? Kom eens een langs en proef de sfeer en de mogelijkheden die Toastmasters Amersfoort je biedt om je presentatie op een hoger niveau te tillen. Vul het formulier in en kom langs. Je kunt rekenen op een warm welkom.

Kom ervaren op donderdagavonden

Toastmasters Amersfoort heeft de vaste clubavond op de 2e en 4e donderdag van de maand. 

Je leert je speech verbeteren door voor een groep te staan en zeker ook door de evaluatie, de feedback, die je krijgt. Blijf je binnen de tijd? Klopt de structuur van je speech? Hoe is je woordgebruik? Hoe beweeg je? Hoe vaak zeg je ‘eh’? Hoe is je intonatie? Komt je speech überhaupt over?

Amersfoort Toastmasters

De feedback helpt je de juiste richting te bepalen waardoor je je spreek- en presentatievaardigheden in korte tijd sterk kunt verbeteren. Dan leer je ook toespraken houden in het populaire improvisatie-onderdeel. Je krijgt een vraag of stelling voorgeschoteld en aan jou de taak om hier een gloedvol betoog over te houden. Dit leidt vaak tot hilarische situaties. Een leuke en leerzame oefening!

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.