Het Sprekersgilde

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 1e en 3e dinsdag van de maand
Tijdenvan 20:00 tot 22:00
Locatie

Cantina Vocaal
De Wittenstraat 43
1052 AL Amsterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

De weg naar communicatief meesterschap

Voor serieus werken aan je communicatie in een inspirerende, prettige omgeving in hartje Amsterdam ben je bij het Sprekersgilde aan het juiste adres. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten krijg je volop gelegenheid om te oefenen met spreken, evalueren en improviseren voor de groep. De  diversiteit aan leden, vanuit allerlei leeftijden en beroepen, biedt een mooi klankbord voor het toetsen van je vorderingen.

Het Sprekersgilde staat voor stapsgewijs, consequent werken aan presentatie en spreekvaardigheid  volgens het  Toastmasters concept. Een vriendelijke, ontspannen sfeer,  constructieve feedback en gezellig naborrelen staan daarbij hoog in het vaandel. De club biedt méér dan het Toastmasters programma alleen. Regelmatig worden workshops georganiseerd, waarbij nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling worden opgezocht. Tijdens de clubwedstrijden de kans om op een heus theater podium je spreekvaardigheid te etaleren.

Kom eens langs als gast om geheel vrijblijvend een clubavond van het Sprekersgilde te ervaren. Iedere derde dinsdag van de maand kun je rekenen op een warm welkom! Laat je ons via onderstaand formulier wel even weten dat je van plan bent ons te bezoeken?

Neem contact op met Het Sprekersgilde

Alle velden met een * zijn verplicht.