Apeldoorn Toastmasters

Language Nederlands
Meeting Days iedere 2e, 4e en 5e woensdag van de maand
Times van 20.00 tot 22:00
Location

Gigant, zaal ‘de Walvis’

Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn

 

 

TM Site EasySpeak
Social Media
Met plezier leren spreken!

Heb jij weleens het gevoel gehad dat je net niet je verhaal hebt kunnen doen in een groep? Of breekt het angstzweet je al uit als je op een podium moet staan?

Geen nood! Bij Toastmasters Apeldoorn ben je meer dan welkom om in een veilige omgeving en met vriendelijke mensen te leren hoe dat anders kan. Dus wil jij leren hoe je je anders kunt presenteren, spreken voor groepen en aan je leiderschapsvaardigheden werken?  Zoek niet verder.

Wat is Toastmasters?

Toastmasters is een veilige en prettige omgeving waar je vaardigheden leert om jezelf  te presenteren. Er zal een wereld aan mogelijkheden voor je open gaan. Je zult merken dat je op een ontspannen wijze, spelenderwijs meegenomen wordt door de avond heen. Er worden speeches gehouden, we improviseren en we beginnen met een kort opwarmrondje zodat iedereen aan de beurt komt (dat is de zogenoemde Round Robin). Het zijn zomaar wat onderdelen van een Toastmasteravond.

Voor wie?

Wil jij weten hoe je een speech voorbereidt? Hoe je op inspirerende of juist overtuigende wijze een verhaal kunt vertellen? Bij Toastmasters leer je een presentatie of een workshop geven. Je kunt leren zelfverzekerd improviseren. En niet te vergeten: je leert opbouwende feedback te geven waarmee je anderen (maar ook jezelf) ècht verder helpt. Je leert spreken door te doen!

Enthousiast geworden?

Waar en wanneer?

Kom de 2e, 4e en/of 5e woensdag van de maand naar onze vaste locatie in Apeldoorn. De avond begint precies 20.00 uur. Je kunt al binnenlopen vanaf 19.40 uur. We zien je graag bij Gigant in Apeldoorn!

Wil je vast een inkijkje krijgen en horen wat anderen heeft gemotiveerd om lid te worden? Check dan dit filmpje:

Voel je van harte welkom als gast bij ons een avond mee te maken. Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.