Apeldoorn Toastmasters

Language Nederlands
Meeting Days iedere 2e, 4e en 5e woensdag van de maand
Times van 20.00 tot 22:00
Location

Gigant

Zaal ‘de Octopus’

Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn

 

TM Site EasySpeak
Social Media

Kom in veilige setting leren om beter te spreken in het openbaar, beter te presenteren en de spreekangst te overwinnen!

Apeldoorn Toastmasters bestaat sinds 2014. Wij zijn een enthousiaste, gemotiveerde groep mensen, met een open, veilige en gastvrije sfeer, waar leden elkaar stimuleren en coachen om beter te worden, niet alleen in spreken maar ook in diverse leiderschapsrollen. Door onze geleidelijke, stapsgewijze opbouw vergroot je op een prettige wijze jouw zelfvertrouwen en krijg je steeds meer plezier in presenteren.

De club is een mooie mix van ervaren en beginnende sprekers. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, onze groep bestaat uit mensen van 18 tot 70+ en we zijn een afspiegeling van de maatschappij.

We komen iedere 2e en 4e (en eventueel 5e) woensdag van de maand bij elkaar en doen dat in de Gigant, Nieuwstraat 177 in Apeldoorn. We zitten in zaal Octopus.

We beginnen altijd stipt om 20:00 uur, de deuren zijn vanaf 19:30 uur geopend. Kom op tijd! Zo kunnen we het één en ander uitleggen en kun je kennis met ons maken. Na afloop, meestal rond 21:45 uur is er nog ruimte voor een nazit.

Wil je vast een inkijkje? In onderstaand kort fragment gaat de speech over een bezoek aan Schotland…

Nieuwsgierig geworden? Voel je van harte welkom als gast bij ons een avond mee te maken. Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.