McDermott Toastmasters The Hague

Voertaal Engels
Clubdagen 1e en 3e woensdag van de maand
Tijden 1e woensdag: 11:50 – 13:00 (lunch sessie)
3e woensdag: 16:50 – 18:30 (middag sessie)
Locatie

McDermott CB&I
Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK The Hague

Route >>

TM Site
Social Media

Welkom bij McDermott Toastmasters The Hague! 

Verbeter spreken in het openbaar en leer nieuwe communicatie- en leiderschapsvaardigheden!

Versnel je carrière door het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden in een ondersteunende, opbouwende club!

Verbreed je netwerk: ontmoet collega’s van andere afdelingen en clubs!

CB&I Couperus Toastmasters Club is opgericht in april 2014. McDermott Toastmasters is een “Company Club”, wat betekent dat het lidmaatschap van de club beperkt is tot vaste en tijdelijke medewerkers van McDermott CB&I in het kantoor in Den Haag.

Toastmasters vergaderingen vinden elke 1e en 3e woensdag van de maand plaats.

Kom gerust langs als gast! We ontvangen graag leden van andere Toastmaster clubs om onze unieke sfeer te proeven. Let wel, als bedrijfsclub kunnen we alleen werknemers van McDermott CB&I inschrijven als lid van onze club. Neem altijd eerst contact met ons op als je een van onze sessies wilt bijwonen.

Onze Visie is om het trainingsinitiatief te zijn waarmee de leden hun openbare spreek- en leiderschapsvaardigheden op alle niveaus kunnen verbeteren binnen de organisatie van McDermott CB&I Den Haag.

De missie van de McDermott Toastmasters is om een wederzijds ondersteunende en positieve leeromgeving te bieden. Hierin krijgt elk individueel lid de gelegenheid om mondelinge communicatie- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, die op hun beurt zelfvertrouwen en persoonlijke groei bevorderen.

Wij waarderen de multiculturele omgeving binnen McDermott CB&I en de club, en leren van elkaars culturen.

Wij ontwikkelen en delen onze expertise binnen onze club om de ontwikkeling van onze leden te versterken.

Wij respecteren elk individueel lid en bieden hen de gelegenheid om zich te ontwikkelen in de club, en hun communicatie- en leiderschapsvaardigheden te verbeteren.

Leden van Toastmasters leren hun verhalen te vertellen met flair. Ze luisteren aandachtig en antwoorden overtuigd. Ze plannen en leiden. Zij geven feedback – en nemen het graag aan.  Ze vinden de weg naar leiderschap in onze club. Toastmasters helpt je jouw spreek- en leiderschapsvaardigheden te verbeteren, je carrière te laten bloeien en met vol vertrouwen het woord te nemen.

CB&I Couperus Toastmasters

Doe mee met Toastmasters! Voor meer informatie, of om je aan te melden, neem contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.