Leiden Toastmasters

Language Engels
Meeting Days iedere 2e en 4e dinsdag van de maand (check agenda voor juiste datum)
Times vanaf 19:45
Location

Dorpcentrum Oegstgeest

Lijtweg 9,

2341 HA Oegstgeest

TM Site EasySpeak
Social Media

Welkom, je bent aangekomen op de pagina van de Leiden Toastmasters Club. Waarschijnlijk is dit omdat Leiden de dichtstbijzijnde locatie is van je huis, werk of onderwijsinstelling.

Je hebt een goede keuze gemaakt, want Leiden is een prachtige stad met zijn grachten en zijn lange geschiedenis.

Misschien ben je een student, want Leiden is ook de stad waar onze koning Willem Alexander zijn universitaire tijd doorbracht. Misschien kom je uit het buitenland om een paar jaar in een ander land te werken. In ieder geval wil je waarschijnlijk iets nieuws beleven, iets leren, jezelf ontwikkelen en mogelijk ook de Engelse taal oefenen. Onze club bestaat uit vergelijkbare leden, terwijl we ook autochtone Nederlandstalige leden hebben.

Wat je achtergrond of leeftijd ook is, je bent altijd welkom om onze bestaande leden te ontmoeten en jezelf voor te stellen en mogelijk al de eerste keer mee te doen. We hebben zoveel verschillende leden uit verschillende landen, die allerlei talen spreken, verschillende achtergronden hebben: van persoonlijke coaches tot programmeurs van zakenmensen tot academici en artiesten. Dit maakt de cultuur van onze club dynamisch en we zijn er zeker van dat je hier tussen past.

Onze club creëert leiders en sprekers, ongeacht of je introvert of extrovert bent. Iedereen kan dergelijke vaardigheden leren en ontwikkelen. Onze leden variëren van beginners die hun eerste openbare speech geven tot een TEDx-bekroonde keynote speaker. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze een droom hebben en dat ze werken aan het bereiken van hun droom – en dat kan jij ook. Hoe meer je wordt omringd door mensen met dezelfde ambitie en passie, hoe groter de kans dat de droom werkelijkheid wordt.

Onze club ondersteunt je graag en daarom willen we je verwelkomen als gast om je te laten ervaren wat Toastmasters is en je eventuele vragen te beantwoorden. Als je je net zo comfortabel en enthousiast voelt als onze vorige gasten, dan willen we je graag als nieuw lid erbij hebben nadat je drie keer een bijeenkomst hebt meegemaakt.

Bekijk ons YouTube-kanaal of onze LinkedIn-pagina voor een eerste indruk van de bijeenkomsten van onze club.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten 😉

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.