Nijmegen-Overbetuwe-Arnhem Toastmasters (NOA-TC)

Language Nederlands en Engels
Meeting Days Op donderdagen in de oneven weken, afwisselend tussen Engels en Nederlands.
Times Inloop vanaf 19.30, bijeenkomst van 20:00 tot 22:00
Location

De Wieken Prinses Irenestraat 49 6661 EA Elst

TM Site EasySpeak
Social Media

Nijmegen-Overbetuwe-Arnhem Toastmasters Club (NOA-TC) is een snelgroeiende Toastmasters club. De enige in de omgeving Nijmegen, Overbetuwe en Arnhem. Bij onze club leer je de kunst van spreken in het openbaar, actief luisteren en constructief evalueren in een veilige omgeving waar wij elkaar optimaal ondersteunen en positief stimuleren in onze persoonlijke groei.

Goede communicatie is onmisbaar in ons dagelijkse leven en leidt tot het voorkomen van misverstanden en onnodige ruzies, in ons persoonlijke en professionele leven. Bij Toastmasters leer je deze vaardigheden met vertrouwen toe te passen.

Onze bijeenkomsten zijn om en om in Engels of Nederlands. Je bent van harte welkom om een avond te bezoeken om je verborgen talenten te ontdekken en zelf te ervaren hoe het werkt voor jou.

Iedereen is welkom met een minimale basis van Engelse of Nederlandse taal , voor wie houdt van openbaar spreken of wil werken aan verbeteren van jouw communicatie en/of leidinggevende vaardigheden.

Vul onderstaand contact formulier in voor meer informatie of vrijblijvend een van onze avonden te bezoeken.

Onze bijeenkomsten zijn hybride! Hierdoor is het mogelijk om zowel in de zaal in Elst als online de bijeenkomst mee te doen.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.