SpreekMeesters

Language Nederlands
Meeting Days iedere 1e en 3e dinsdag van de maand
Times van 20.00 tot 22:00 (inloop vanaf 19:45 uur)
Location

Focus

Zerboltstraat 63,

8022 RW Zwolle

Ingang aan de rechterzijde

TM Site
Social Media

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8hYu-GsH-0E

Over onze club

Wij zijn een speeltuin om te oefenen in spreken voor publiek. Of het nu gaat om een speech, een toast of zo voor de vuist weg iets vertellen, het kan allemaal. Belangrijkste pijlers binnen onze club zijn respect, oprechtheid, elkaar willen helpen en plezier.

Om een goed beeld te krijgen van hoe het eraan toe gaat en wat je kan leren willen wij je van harte uitnodigen vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Door het open karakter van de avond en onze leden zal je je snel op je gemak voelen. Ben je er na één bezoekje nog niet uit of dit bij je past? Maak je geen zorgen, pas na drie keer sfeer proeven zullen wij je vragen of je lid wilt worden van onze club.

Wil jij op een leuke manier werken aan spreekvaardigheid? Afrekenen met stress en klamme handen wanneer je een presentatie geeft? Jezelf daarnaast ontwikkelen een betere leider te worden?

Ben jij er klaar voor een leuke club mensen te ontmoeten? Dan zien we je graag bij Toastmasters Epe! Op de 1e en 3e dinsdag van de maand, om 19:45 uur, hebben we de koffie/ thee voor je klaarstaan (op onze nieuwe locatie).

We ontmoeten je graag!

Vul hieronder het formulier in en kom met ons in contact.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.