De Sprekers Club

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

De Sprekers Club

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 2e en 4e dinsdag van de maand
Tijdenvan 20.00 tot 22:00
Locatie

Stayokay Zeeburg
Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

Wil je met meer vertrouwen spreken?

Kom bij De Sprekers Club!

Toastmasters De Sprekers Club: spreken met meer vertrouwen & plezier!

De Sprekers Club is een Nederlandstalige sprekersclub waar je op ontspannen wijze werkt aan je spreekvaardigheid en je persoonlijke ontwikkeling. We bieden een beschermende omgeving waarin we van elkaar leren. Plezier in spreken en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Wij maken deel uit van Toastmasters International, een internationale organisatie met meer dan 12.000 clubs in meer dan 100 landen.

Sprekers Club
Oefenen in een veilige omgeving

Voor veel mensen is spreken voor een groep een spannende gebeurtenis. Leden van De Sprekers Club weten dat spreken je gemakkelijker afgaat als je het vaker doet. Daarom oefenen wij elke 2 weken onze spreekvaardigheid en leren wij van elkaar. Tweemaal per maand komen we in een groep van zo’n 20 mensen bij elkaar.

Tijdens elke bijeenkomst geven leden zowel voorbereide als geïmproviseerde speeches. Hierop krijgen zij feedback van andere clubleden. Deze ontspannen, veilige omgeving is een uitstekende basis om stapsgewijs te oefenen met het geven van een goed gestructureerde, heldere, levendige toespraak of presentatie.

We runnen de club met zijn allen

De leden van De Sprekers Club runnen de club, ieder lid is een vrijwilliger. Wie lid wordt van de club maakt een afspraak met zichzelf en met de club om regelmatig bijeenkomsten bij te wonen en om mee te helpen met het runnen van de club. Veel van deze clubtaken maken deel uit van het Competent Leadership programma. Door de club te helpen, ontwikkel je ook jezelf.

Sprekers Club
Lid worden kan al vanaf 18 jaar

Iedereen vanaf 18 jaar kan lid worden van De Sprekers Club. Enige kennis van het Engels is gewenst, omdat de handboeken en online leeromgevening van Toastmasters Engelstalig zijn.

De contributie is € 105,- per half jaar. Wil je met vertrouwen spreken voor een groep, word dan nu lid van De Sprekers Club en gebruik onderstaand contactformulier om een mail te sturen naar vice-voorzitter Lidmaatschap van De Sprekers Club.

Locatie

Onze bijeenkomsten vinden plaats bij StayOkay Zeeburg in Amsterdam-Oost. Deze plek is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Wil je kennismaken?

Je kunt kosteloos deelnemen aan een bijeenkomst van onze Nederlandstalige sprekersclub. Dan ervaar je zelf de bijzondere aanpak van Toastmasters.

Heb je interesse en wil je een keer langskomen als gast? Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.