The Hague University Toastmasters

Language Engels
Meeting Days iedere woensdag van de maand
Times vanaf 18:45
Location

De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Route >>

TM Site EasySpeak
Social Media

Wilt u uw spreek- en leiderschapsvaardigheden verbeteren? Met zelfvertrouwen spreken? Uw carrière een boost geven? 

Bij ons bent u op de juiste plek. Sinds 1924 heeft Toastmasters International wereldwijd meer dan 4 miljoen mensen geholpen om zelfverzekerde sprekers en leiders te worden.

Toastmasters International is één van de grootste organisaties voor communicatie- en leiderschapsontwikkeling, met meer dan 345.000 leden in meer dan 15.900 clubs in 142 landen. Een uitgebreid netwerk van clubs staat klaar om u te ondersteunen door een beproefd learn-by-doing-programma.

Toastmasters geeft u de vaardigheden en het vertrouwen zodat u in elke situatie effectief kunt spreken. Of u nou een werkt, studeert, met pensioen bent of met de kinderen thuis: Toastmasters is de meest efficiënte, plezierige en betaalbare manier om uw communicatievaardigheden te ontwikkelen.

U leert bij Toastmasters:

  • om uw ideeën effectief de formuleren en over te brengen
  • om tijdens een presentatie vertrouwen en overtuigingskracht uit te stralen
  • om de communicatie met anderen te verbeteren.

U kunt vandaag nog starten. Word de spreker en leider die u wilt zijn. Niemand wordt als een zelfverzekerde, charismatische leider geboren – daarvoor is vooral veel oefenen belangrijk.

In Toastmasters kunt u ook leren om evenementen te organiseren, efficiënt te vergaderen, anderen te motiveren en te ondersteunen. Zet uw eigen doelen: Leer onderhandelen! Leer anderen te inspireren!

 

Bezoek onze volgende bijeenkomst – gasten zijn van harte welkom.

 


    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.