Toastmasters of The Hague

Language Engels
Meeting Days iedere 1e en 3e donderdag van de maand
Times 19.30 - 21.30
Location

Het KOORENHUIS/2.07
Prinsengracht 27
2512 EW DEN HAAG

 

TM Site EasySpeak
Social Media

Toastmasters van Den Haag – Een levendige mix van expats en locals

Welkom bij Toastmasters of The Hague!

Wil je leren spreken in het openbaar? Wil je je leiderschapsvaardigheden verbeteren? Podiumvrees overwinnen en voor een publiek spreken? Bezoek dan onze club!

Onze missie is om een ​​wederzijds ondersteunende en positieve leeromgeving te bieden waarin elk lid de gelegenheid krijgt om hun mondelinge communicatie en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, en om zo zelfvertrouwen en persoonlijke groei te bevorderen.

We maken deel uit van het internationale Toastmasters-netwerk en gebruiken de vastgestelde en succesvolle richtlijnen en materialen van Toastmasters International voor onze vergaderingen.

Desalniettemin heeft elke club haar eigen persoonlijkheid – bij Toastmasters of The Hague staan persoonlijke groei, ontwikkeling, vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Ons doel is dat alle leden en gasten worden aangemoedigd actief deel te nemen en iets te leren ELKE keer dat ze onze bijeenkomsten bijwonen.

Onze club kan bogen op een levendige mix van mannen en vrouwen, expats en locals, van alle leeftijden en achtergronden.

De eerste stap om mee te doen is ons bezoeken; bezoekers zijn altijd welkom bij elke vergadering en u kunt vrijblijvend één of meerdere bijeenkomsten bijwonen om het Toastmasters-programma in actie te zien.

Kom op één van onze bijeenkomsten en doe met ons mee!

We ontmoeten elkaar in het KOORENHUIS Den Haag, maar soms zijn we genoodzaakt de lokatie en de tijden aan te passen. Raadpleeg daarom altijd onze Meet-up pagina voor de meest recent update. 

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.