Utrecht Toastmasters

Language Engels
Meeting Days iedere andere vrijdag van de maand
Times van 19.15 tot 21:30
Location

Florin Utrecht
(bovenste verdieping)
Nobelstraat 2-4
3512 EN Utrecht

TM Site EasySpeak
Social Media

Welkom!

Het Toastmasters leersysteem heeft zichzelf wereldwijd bewezen en heeft al miljoenen mensen geholpen hun spreekvaardigheid te verbeteren. Als kers op de taart, kost het maar een fractie van wat de traditionele programma’s vragen.

Wij zijn Utrecht Toastmasters, leuk dat je ons gevonden hebt! We zijn een ontzettend divers samengestelde groep mensen die met veel plezier een keer in de twee weken bij elkaar komt.

Wat onze club zo gaaf maakt, is het feit dat onze leden een levendige mix van mensen zijn, vaak met een internationale achtergrond. Veel van onze leden zijn actief betrokken in de internationale business community. Om deze reden zijn onze bijeenkomsten dan ook in het Engels.

Utrecht Toastmasters

Kom langs!

Als je in ieder geval een redelijk begrip hebt van de Engelse taal, nodigen we je van harte uit om een keer bij ons langs te komen. Als je je Engelse taalvaardigheid wilt oefenen, is dit meteen een fantastische kans om meer zelfvertrouwen te kweken. Daarnaast word je in staat gesteld om je presentatievaardigheden en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Tijdens de bijeenkomsten vertellen onze leden verhalen over hun eigen ervaringen en vaardigheden. Alle sprekers ontvangen eerlijke, motiverende en opbouwende feedback op hun speeches om zo continu te kunnen verbeteren. Hierdoor garanderen we een prettige en veilige leeromgeving, met een goeie sfeer. Aan het eind van de avond kletsen we altijd gezellig na met een drankje beneden in de bar.

Je bent van harte welkom om langs te komen als gast. Dan kan je zelf meemaken hoe we op een leuke, leerzame en gezellige manier onze communicatieve- en leiderschapsvaardigheden verbeteren.

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij onze volgende meeting. We zien je graag!

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.