SpreekMeesters

Stel je eens voor…

SpreekMeesters de Toastmasters club in Zwolle

 

Over onze club

Wij zijn een speeltuin om te oefenen in spreken voor publiek. Of het nu gaat om een speech, een toast of zo voor de vuist weg iets vertellen, het kan allemaal. Belangrijkste pijlers binnen onze club zijn respect, oprecht, elkaar willen helpen en plezier!

Om een goed beeld te krijgen van hoe het eraan toe gaat en wat je kan leren willen wij je van harte uitnodigen vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Door het open karakter van de avond en onze leden zal je je snel op je gemak voelen.

We kunnen je alles vertellen over toastmasters karakter en leerprogramma. Ben je er na één bezoekje nog niet uit of dit bij je past? Maak je geen zorgen, pas na drie keer sfeer proeven zullen wij je vragen of je lid wilt worden van onze club.

Wil jij op een leuke manier werken aan spreekvaardigheid? Afrekenen met stress en klamme handen wanneer je een presentatie geeft? Jezelf daarnaast ontwikkelen een betere leider te worden?

Ben jij er klaar voor een leuke club mensen te ontmoeten? Dan ontmoeten we je graag bij SpreekMeesters Op de 1e en 3e Dinsdag in de maand, om 19:45 uur, hebben we de koffie/ thee voor je klaarstaan.

We ontmoeten je graag!

Vul hieronder het contactformulier in en kom met ons in contact.

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.