Domstad Toastmasters

Language Dutch
Meeting Days Every 1st, 3rd, and 5th Monday of the month
Times 20:00 to 22:00
Location

Buurtcentrum Oase

Cartesiusweg 11, 3534 BA Utrecht

TM Site EasySpeak
Social Media

Domstad Toastmasters is de Nederlandstalige Toastmasters vereniging in Utrecht. Bij ons leer je spreken. In het openbaar of voor een select publiek.

Methode

Ben je een beginnend spreker of heb je al enige ervaring? Hier ben je aan het juiste adres om je vaardigheden vanaf de basis op te bouwen of verder te ontwikkelen. Wij bieden een veilige omgeving waar je stap voor stap leert hoe je moet speechen. Wij gebruiken de Engelstalige leermethode Pathways van Toastmasters International.

Elke speech wordt geƫvalueerd. Je krijgt van ervaren clubleden terugkoppeling over de opbouw van je speech, je taalgebruik, je stemvariatie, je bewegingen en nog tal van andere zaken. Niet tegelijkertijd, maar zorgvuldig uitgespreid over meerdere projecten.

Nederlandstalig

De meeste Toastmasters clubs zijn Engelstalig. Het is natuurlijk leuk om voor een internationaal publiek te spreken. Maar het is voor veel mensen ook een extra drempel. Daarom zijn onze avonden in het Nederlands. Wij bieden je de ruimte om je te concentreren op de techniek van het leren spreken. Engels kan altijd nog.

Napraten

Wij zijn een Nederlandse vereniging en hebben een eigen invulling gegeven aan het Toastmasters concept. Je zult je daarom bij ons snel thuis voelen. Wij houden het gezellig. Na afloop van het officiƫle gedeelte kun je ontspannen verder spreken of evalueren aan de bar.

Nieuwsgierig?

Kom eens een keer langs als gast en ervaar hoe een avond er uit ziet. Elke clubavond is een belevenis die je een keer moet hebben meegemaakt. Hieronder lees je hoe je met ons in contact komt.

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.