Amsterdamse Brugman Club

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Amsterdamse Brugman Club

Voertaal Nederlands
Clubdagen iedere 1e, 3e, en 5e vrijdag van de maand
Tijden van 19:30 tot 21:30
Locatie

Stayokay Zeeburg
Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

en/of online

TM Site EasySpeak
Social Media

Bij de Amsterdamse Brugman Club oefen je met spreken in het openbaar, op een mooie locatie in Amsterdam-Oost. Gasten zijn bij ons van harte welkom! Wij zijn een club van mensen met diverse beroepen, leeftijden en communicatievaardigheden, met verschillende moedertalen – waaronder natuurlijk het Nederlands.

Onze aanpak

Toastmasters biedt je de gelegenheid om te oefenen met spreken voor groepen. Oefenen met spreken doe je niet alleen door het geven van speeches, maar bijvoorbeeld ook als presentator van de clubavond, of door als evaluator of tijdwaarnemer je bevindingen terug te koppelen aan de groep. Je wordt ondersteund door het (Engelstalige) lesmateriaal van Toastmasters International en de evaluaties van de andere leden. Je kan starten op elk niveau en volgt je eigen tempo. Zo kan je in een veilige omgeving steeds een volgende stap zetten en jezelf verder ontwikkelen.

Naast de reguliere bijeenkomsten organiseren we enkele malen per jaar een workshop, waarin nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling aan bod komen. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden en andere (regio-)activiteiten van Toastmasters.

Stay for drinks!

Kom eens langs!

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van de Amsterdamse Brugman Club. Kom een keer langs, om mee te luisteren, mee te doen, en wie weet lid te worden. Een keer meedoen is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt.

Als je bekend bent met Toastmasters en toegang hebt tot EasySpeak, kan je je daar aanmelden voor één van onze bijeenkomsten. Geef anders je komst door via het onderstaande formulier. Je kan dit formulier ook gebruiken als je vragen hebt. Wie weet tot ziens!

Ben je (nu) niet in de gelegenheid om langs te komen? Volg ons dan op LinkedIn, dan houden we contact.

  Neem contact met ons op

  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Wie was Brugman?

  ‘Praten als Burgman’ betekent zeer goed en met grote overtuigingskracht spreken. Johannes Brugman was een franciscaner pater, redenaar en dichter die leefde in de 15e eeuw. In Amsterdam pleitte hij met veel vuur voor een klooster; hier is het gezegde van afgeleid. Het klooster is er uiteindelijk gekomen en heeft gestaan in de Nieuwmarktbuurt.

  Voor ons is de Amsterdamse Brugman Club de plek waar je het ABC van het spreken kan oefenen, en als je wilt ook het XYZ!

  De club is opgericht in 2017 en vierde in oktober 2020 haar 100e bijeenkomst, met aanwezigen zowel in de zaal als online. Op naar de volgende 100!