Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Amsterdamse Brugman Club

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 1e, 3e, en 5e vrijdag van de maand
Tijdenvan 19:30 tot 21:30
Locatie

Stayokay Zeeburg
Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

Hier wordt je het A-B-C van het speechen bijgebracht en, als je wilt, ook het X-Y-Z

Voor het doelgericht werken aan je communicatievaardigheden in een inspirerende en prettige atmosfeer in Amsterdam-Oost ben je bij deze club aan het juiste adres. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten krijg je volop gelegenheid om te oefenen in het spreken, evalueren en improviseren voor de groep. De diversiteit aan leden – van allerlei leeftijden en uit diverse beroepsgroepen – biedt een mooi klankbord voor het toetsen van je vorderingen.

Deze club staat voor stapsgewijs en consequent werken aan spreek-, luister- en leiderschapsvaardigheden volgens het beproefde Toastmasters-concept. Een vriendelijke, ontspannen sfeer, constructieve feedback en gezellig napraten onder het genot van een drankje, staan daarbij hoog in het vaandel. De club biedt méér dan het Toastmasters-programma alleen. Regelmatig worden workshops georganiseerd, waarbij nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling worden opgezocht. Tijdens de clubwedstrijden krijg je tevens de kans om op een heus podium je spreekvaardigheid te etaleren.

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van de Amsterdamse Brugman Club. Omdat het materiaal uit de Verenigde Staten komt, moet je wel de Engelse taal voldoende beheersen om de materie te begrijpen. Iedereen heeft baat bij Toastmasters, zowel beginnende als gevorderde sprekers kunnen altijd hun vaardigheden verbeteren.

Gasten zijn van harte welkom om een avond bij te wonen. Kom gerust eens langs om te proeven van de sfeer waarin wij met elkaar onze spreek- en leiderschapsvaardigheden oefenen. Het is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt. Je mag op onze administratiewebsite een gebruikersnaam aanmaken en je registreren voor een van de aankomende clubbijeenkomsten.

Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.