Den Haag Toastmasters

VoertaalNederlands
Clubdagen2e en 4e maandag van de maand (behalve in de school vakanties)
Tijden20:00 tot 21:30
Locatie

Het Koorenhuis

Prinsegracht 27

2512 EW Den Haag

TM Site EasySpeak
Social Media

De hele wereld is aan het veranderen en met Toastmasters hebben we gelukkig een manier gevonden om door te gaan. We doen dat online, via Zoom. Het zou zonde zijn om weken of zelfs maanden niets te doen. De bijeenkomsten zullen hetzelfde zijn met als klein verschil dat we allemaal achter ons scherm zitten. Je bent van harte welkom er als gast bij te zijn. Gebruik onderstaand contactformulier om je interesse aan ons door te geven.

Welkom bij Den Haag Toastmasters: een nieuwe Nederlandstalige club!

Den Haag Toastmasters biedt jou een veilige leeromgeving waarin jij je stap voor stap kunt ontwikkelen in jouw communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Onze club heeft zowel leden die moedertaalsprekers zijn in het Nederlands als ook leden die niet-moedertaalsprekers zijn.

Wil je de kunst leren van het spreken in het openbaar? Of wil je je Nederlandse taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen? In onze bijeenkomsten vind je een veilige omgeving om te oefenen met toespraken, evaluaties en improvisatie. Bovendien ontwikkel je andere talenten zoals sociale vaardigheden, leiderschapsvaardigheden en zelfvertrouwen.

Door deelname aan de club leer je veel nieuwe mensen kennen met uiteenlopende interesses en achtergronden. Je luistert naar hun verhalen en ziet ook hun ontwikkeling. Iedereen heeft baat bij Toastmasters; zowel beginnende als gevorderde sprekers.

Zoals elke Toastmasters club hanteert Den Haag de Toastmasters-methodiek: Bijeenkomsten volgen een vaste structuur met duidelijke opdrachten, begeleid door het online programma Pathways. Hiermee leg je in jouw eigen tempo het fundament voor doeltreffend en ontspannen spreken in het openbaar. Wil je meer weten, check deze beschrijving over Toastmasters.

Kom eens langs als gast en maak geheel vrijblijvend een clubavond bij Den Haag Toastmasters mee. Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven of om specifieke vragen te stellen.

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.