Den Haag Toastmasters

Language Dutch
Meeting Days 2nd and 4th Monday of the month (except during the school vacations)
Times 20:00 tot 21:30
Location

Het Koorenhuis

Prinsegracht 27

2512 EW Den Haag

TM Site EasySpeak
Social Media

Welcome! As we are a dutch speaking club we continue in dutch!

Welkom bij Den Haag Toastmasters! Onze club is opgericht in april 2020 en we zijn de enige Nederlandstalige club in Den Haag.

Den Haag Toastmasters biedt jou een veilige leeromgeving waarin jij je stap voor stap kunt ontwikkelen in jouw communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Onze club heeft zowel leden die moedertaalsprekers zijn in het Nederlands als ook leden die niet-moedertaalsprekers zijn.

Wil je de kunst leren van het spreken in het openbaar? Of wil je je Nederlandse taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen? In onze bijeenkomsten vind je een veilige omgeving om te oefenen met toespraken, evaluaties en improvisatie. Bovendien ontwikkel je andere talenten zoals sociale vaardigheden, leiderschapsvaardigheden en zelfvertrouwen.

Door deelname aan de club leer je veel nieuwe mensen kennen met uiteenlopende interesses en achtergronden. Je luistert naar hun verhalen en ziet ook hun ontwikkeling. Iedereen heeft baat bij Toastmasters; zowel beginnende als gevorderde sprekers.

Zoals elke Toastmasters club hanteert Den Haag de Toastmasters-methodiek: Bijeenkomsten volgen een vaste structuur met duidelijke opdrachten, begeleid door het online programma Pathways. Hiermee leg je in jouw eigen tempo het fundament voor doeltreffend en ontspannen spreken in het openbaar. Wil je meer weten, check deze beschrijving over Toastmasters.

Kom eens langs als gast en maak geheel vrijblijvend een clubavond bij Den Haag Toastmasters mee. Gebruik onderstaand contactformulier om je komst als bezoeker aan ons door te geven of om specifieke vragen te stellen.

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.