ToastMasters Den Bosch

Language Engels
Meeting Days Om de week op woensdag (stuur een mail om de exacte datum te weten)
Times Van 19:30 tot 21:15
Location

Mariapaviljoen
Burgemeester Loeffplein 70
5211 RX ‘s-Hertogenbosch

Find us on the map >>

TM Site EasySpeak
Social Media

Wil je jouw spreek- en leiderschapsvaardigheden in het openbaar verbeteren? Het zelfvertrouwen krijgen om Engels te spreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn opgericht in 2019 en zijn de eerste Toastmasters Club in Den Bosch. Wij zijn een groep zeer diverse individuen met verschillende achtergronden, leeftijden en met moedertaalsprekers en niet-moedertaalsprekers van het Engels. Onze missie is om onze leden te ondersteunen met de focus op het verbeteren van hun communicatie, spreken in het openbaar en hun leiderschapsvaardigheden in een vriendelijke, veilige en gezellige omgeving.

Met de boeiende aanpak van Toastmasters Den Bosch heeft iedereen de kans om zelfvertrouwen te winnen, te oefenen met spreken in het openbaar en bij te dragen aan elkaars leertraject, door constructieve feedback te geven en te ontvangen.

Of je nu een beginner bent op het gebied van spreken in het openbaar, je angst probeert te overwinnen om op het podium te komen, een presentatie geeft, werkt aan netwerken, verkoopvaardigheden, een ervaren spreker bent of je leiderschapsvaardigheden wilt verbeteren, je zult genoeg mogelijkheden vinden om hieraan te werken om je doelen te bereiken. Als lid van onze club draag je eraan bij om dit soort kansen voor jezelf en de andere clubleden te grijpen. Om elkaar beter te leren kennen, drinken we nog gezellig een drankje aan de bar na de bijeenkomst!

En alsof dat nog niet genoeg is, we zijn ook een toegangspoort tot het wereldwijde netwerk van Toastmasters met meer dan 350.000 leden in 141 landen.

Klinkt interessant? Stuur ons dan een email!

Kom ons bezoeken en doe een paar sessies (GRATIS) mee voordat je besluit om lid te worden van onze club. Als je je aan wil melden,  kan je een e-mail sturen naar denboschtoastmasters@gmail.com. We hopen je daarna snel te mogen verwelkomen!