Toastmasters Tilburg

Language Nederlands
Meeting Days tweewekelijks op maandag (even weken)
Times van 20:00 tot 22:00
Location

MFA Het Spoor
Schaepmanstraat 36
5041 AR Tilburg

(let op: betaald parkeren)

TM Site EasySpeak
Social Media

Gebruik het contactformulier onderaan de pagina om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.


Je voelt je best comfortabel bij communicatie per mail, telefoon of in 1-op-1 gesprekken. Maar spreken voor een (grote) groep of een presentatie geven vind je een stuk spannender. Je bent niet de enige. Veel mensen vinden spreken in het openbaar spannend. Het bedrijfsleven vraagt steeds vaker dat mensen zich duidelijk en overtuigend kunnen uitdrukken. Dat maakt spreken een belangrijke vaardigheid om succesvol te zijn.

Toastmasters Tilburg is een Nederlandstalige club. De club houdt bijeenkomsten volgens de Toastmasters-methodiek. Bezoek eens een clubavond. Zo krijg je een duidelijk beeld van de ongedwongen en veilige sfeer die bij Toastmasters zo gebruikelijk is.

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van Toastmasters Tilburg. Iedereen heeft baat bij Toastmasters. Beginnende maar ook gevorderde sprekers kunnen hun vaardigheden verbeteren. Door beter te worden in het spreken voor een groep of door leiderschapsrollen te vervullen.

Jouw leerproces

We hanteren het gilde concept bij het leerproces van onze leden. Ervaren leden begeleiden de beginners, zodat iedereen steeds weer bijleert. En door het samen te doen wordt het makkelijker en leuker. Kortom: wees welkom om een keer te komen kijken bij onze club!

Iedereen volgt zijn of haar eigen leerroute. Je leert in je eigen tempo. Er zijn meerdere leerroutes. Elke leerroute bestaat uit vijf levels. Per level voer je meerdere projecten uit. Je volgt deze projecten via een online leerprogramma: Pathways.

Leiderschapsvaardigheden

Bij het doorlopen van je leerprogramma onderzoek je onder andere je stijl van communiceren en leidinggeven. Tijdens de bijeenkomsten vervul je geregeld een rol. Afhankelijk van je rol leer je beter

  • plannen en organiseren
  • luisteren
  • feedback geven
  • de tijd te bewaken.

Wil je nog meer leiderschapsvaardigheden ontwikkelen, dan ben je altijd welkom om het bestuur te ondersteunen.

Jij bent welkom

Bijeenkomsten vinden tweewekelijks op maandagavond (van de even weeknummers) plaats bij MFA Het Spoor in Tilburg. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Daarna praten en borrelen we gezellig nog wat na.

Gasten zijn van harte welkom om een avond bij te wonen. Kom gerust eens langs om te proeven van de sfeer waarin wij met elkaar onze spreek- en leiderschapsvaardigheden oefenen. Het is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt.

Vul hieronder het contactformulier in of stuur een mail naar: toastmasterstilburg@gmail.com

Meer informatie:

contact

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.