Toastmasters Tilburg

Toastmasters Tilburg

Language Dutch
Meeting Days Odd weeks on Monday
Times 20.15 to 22:15
Location

MFA Het Spoor Schaepmanstraat 36 5041 AR Tilburg

TM Site EasySpeak
Social Media

Toastmasters Tilburg is een Nederlandstalige club. De club houdt bijeenkomsten volgens de Toastmasters-methodiek. Kom gewoon eens kijken bij zo’n avond, dan krijg je een duidelijk beeld van de ongedwongen en veilige sfeer die bij Toastmasters zo gebruikelijk is.

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van Toastmasters Tilburg. Iedereen heeft baat bij Toastmasters, zowel beginnende als gevorderde sprekers kunnen hun vaardigheden verbeteren.

We hanteren het gilde concept bij het leerproces van onze leden. Ervaren leden begeleiden de beginners, zodat iedereen steeds weer bijleert. En door het samen te doen wordt het makkelijker en leuker. Kortom: wees welkom om een keer te komen kijken bij onze club!

Bijeenkomsten vinden tweewekelijks op maandagavond (van de oneven weeknummers) plaats in een zaal in MFA Het Spoor in Tilburg. De bijeenkomst start om 20.15 uur en duurt tot 22.15 uur. Daarna praten en borrelen we gezellig nog wat na.

Gasten zijn van harte welkom om een avond bij te wonen. Kom gerust eens langs om te proeven van de sfeer waarin wij met elkaar onze spreek- en leiderschapsvaardigheden oefenen. Het is geheel vrijblijvend, maar laat ons wel even weten dat je komt.

Gebruik het contactformulier onderaan de pagina om je komst als bezoeker aan ons door te geven, of om specifieke vragen te stellen.

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.