Het Sprekersgilde

LanguageDutch
Meeting Daysevery 1st and 3rd Tuesday of the month
Times20:00 to 22:00
Location

Cantina Vocaal
De Wittenstraat 43 
1052 AL Amsterdam

TM Site EasySpeak
Social Media
For this Dutch language club’s page,
no English translation is available

De weg naar communicatief meesterschap 

Voor serieus werken aan je communicatie in een inspirerende, prettige omgeving in hartje Amsterdam ben je bij het Sprekersgilde aan het juiste adres. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten krijg je volop gelegenheid om te oefenen met spreken, evalueren en improviseren voor de groep. De  diversiteit aan leden, vanuit allerlei leeftijden en beroepen, biedt een mooi klankbord voor het toetsen van je vorderingen.

Het Sprekersgilde staat voor stapsgewijs, consequent werken aan presentatie en spreekvaardigheid  volgens het  Toastmasters concept. Een vriendelijke, ontspannen sfeer,  constructieve feedback en gezellig naborrelen staan daarbij hoog in het vaandel. De club biedt méér dan het Toastmasters programma alleen. Regelmatig worden workshops georganiseerd, waarbij nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling worden opgezocht. Tijdens de clubwedstrijden de kans om op een heus theater podium je spreekvaardigheid te etaleren.

Kom eens langs als gast om geheel vrijblijvend een clubavond van het Sprekersgilde te ervaren. Iedere derde dinsdag van de maand kun je rekenen op een warm welkom! Laat je ons via onderstaand formulier wel even weten dat je van plan bent ons te bezoeken?

[cf7-form cf7key=”contact-amsterdam-sprekersgilde-en”]