Gouden Raad Toastmasters

Language Dutch and English
Meeting Days Twice a month on Monday
Times 19:30 to 22:00
Location

varying locations in Huizen or Eemnes

TM Site EasySpeak
Social Media

Gouden Raad Toastmasters Club is er voor beginnende en geoefende sprekers en alles daartussenin.

We zijn een club van zo’n 20 enthousiaste professionals, zzp-ers en ondernemers. Met elkaar verbeteren we onszelf in presentatievaardigheden door het geven van korte speeches en we laten ons inspireren door presentaties van anderen.

Ook kan je binnen onze club je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen door zelf rollen op je te nemen maar ook door te leren van anderen. Je kiest daarin je eigen pad en bepaalt zelf het tempo.

Iedere bijeenkomst is er een onderdeel improviseren wat je uitdaagt om over de meest uiteenlopende onderwerpen iets te zeggen.

We evalueren elkaar op presentatietechnieken, ontdekken elkaars sterke punten, en ontvangen suggesties voor verbetering.

We gebruiken daarbij zowel Nederlands als Engels.

We bieden een veilige en plezierige omgeving waarin je kan oefenen door te doen!

Onze club staat voor groei, plezier en verbinding

Dit is wat de leden zeggen over onze club:

  • Het leukste aan onze club vind ik de waardering naar elkaar. Ook de speeches slurp ik op. Mooi om de bezieling van een ander te zien en te horen.
  • De samenhang, de warmte en betrokkenheid van de leden onderling, die heb ik persoonlijk mogen ervaren. De helpende en ondersteunende manier van leren tijdens goed georganiseerde avonden.
  • We hebben een laag verloop en het is prettig om zo samen iets op te bouwen.
  • De positieve energie die er in de groep is, de welwillendheid om iedereen te helpen.
  • Gevarieerde club professionals met elk een eigen insteek. Leerzaam, leergierig, proeftuin voor je eigen speeches, altijd opbouwend.
  • Iedere keer moet ik mijzelf weer uitdagen en over een drempel heen gaan. Als spreker maar ook in andere rollen. Altijd leerzaam. Ik vind Toastmasters een heel mooi concept.

Uitnodiging

Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend een keer te komen kijken tijdens een van onze avonden. Wil je weten wanneer de eerstkomende avond is, stuur ons dan een bericht via het formulier onder de foto’s. We kijken uit naar je komst!

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.