Het Sprekersgilde

Language Dutch
Meeting Days Every 1st and 3rd Tuesday of the month
Times 20:00 to 22:00
Location

De Nassaukerk Wittenkade 111, 1052 AG Amsterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

Voor serieus werken aan je communicatie in een inspirerende, veilige omgeving in hartje Amsterdam ben je bij het Sprekersgilde aan het juiste adres. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten krijg je volop gelegenheid om te oefenen met spreken, evalueren en improviseren voor de groep. De diversiteit aan leden, vanuit allerlei leeftijden en beroepen, creëert een rijke bodem voor positieve groei.

‘De weg naar communicatief meesterschap’

Het Sprekersgilde staat voor stapsgewijs, consequent werken aan presentatie, spreekvaardigheid en leiderschapskwaliteiten volgens het Toastmasters-concept. Een vriendelijke, ontspannen sfeer, constructieve feedback en gezellig naborrelen staan daarbij hoog in het vaandel.

De club biedt méér dan het Toastmasters programma alleen. Regelmatig worden er workshops georganiseerd, waarbij nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling worden verkend. Tijdens de clubwedstrijden krijg je de kans om op een heus theaterpodium je spreekvaardigheid te etaleren.

Kom eens langs als gast en maak geheel vrijblijvend een clubavond bij Het Sprekersgilde mee. Iedere eerste en derde dinsdag van de maand kun je rekenen op een warm welkom! Laat je ons via onderstaand formulier wel even weten dat je van plan bent ons te bezoeken?

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.

    For this Dutch language club’s page, no English translation is available.