Toastmasters Eindhoven

Language Dutch
Meeting Days Each even week on Monday
Times 20.15 to 22:15
Location

De Boerderij High Tech Campus 61 5656 AE Eindhoven

TM Site EasySpeak
Social Media

Je bent van harte welkom bij Toastmasters Eindhoven: een Nederlandstalige club met gemiddeld dertig actieve leden.

Wat biedt de Eindhovense club jou?

Toastmasters Eindhoven biedt jou een veilige leeromgeving waarin jij je stap voor stap kunt ontwikkelen in jouw communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Zoals elke Toastmasters club hanteert Eindhoven de Toastmasters-methodiek: Bijeenkomsten volgens een vaste structuur, duidelijke werkboeken, telkens weer verschillende vaardigheden ontwikkelen en elkaar helpen. Alle ingrediƫnten om het Toastmasters programma met plezier en succes te doorlopen, zijn aanwezig.

Leren door te doen

Het mooie van de Toastmasters-methodiek: Je leert door te doen. Daarbij bepaal jij zelf wat je wilt leren en in welk tempo. De ervaren clubleden begeleiden de beginners. Door het samen te doen is het makkelijker en leuker. Bij Toastmasters Eindhoven krijgen nieuwe leden een mentor die kan ondersteunen in het persoonlijke leerproces.

Inspiratie en netwerken

Er is meer: Door deelname aan de club leer je veel nieuwe mensen kennen met uiteenlopende interesses en achtergronden. Je luistert naar hun verhalen en ziet ook hun ontwikkeling. Dat kan een belangrijke inspiratiebron voor je zijn.

Lid worden?

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je lid worden. Iedereen heeft baat bij Toastmasters; zowel beginnende als gevorderde sprekers. Je moet de Engelse taal voldoende beheersen om de materie te begrijpen. De werkboeken komen namelijk uit Amerika.

Woon vrijblijvend een avond bij

Ervaar zelf de ongedwongen en veilige sfeer van Toastmasters Eindhoven. Je bent van harte uitgenodigd een avond bij te wonen. Het is geheel vrijblijvend. Gebruik het contactformulier om je komst door te geven of om een andere vraag te stellen.

Wil je ons ontmoeten? Je vindt ons hier:

    Contact Us

    All fields with * are mandatory.