Deventer Toastmasters

VoertaalNederlands
Clubdageniedere 1e en 3e maandag van de maand
Tijdenvan 20.00 tot 22:00
Locatie

De Fermerie
Muggeplein 9
7411 NW Deventer

TM Site EasySpeak
Social Media

Een groep toespreken is een kunst. Een groep vermaken, inspireren, bewegen is een passie. Sinds kort hebben we in Deventer een nieuwe Toastmastersclub. We nodigen je graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen en het te ervaren. De bijeenkomsten zijn op de eerste en derde maandag in de maand van 20:00 tot 22:00.

Bij Toastmasters leren we spreken in het openbaar. Zakelijk, bijvoorbeeld een pitch of een briefing, en privé, bijvoorbeeld een toast op een huwelijksfeest. We leren bovendien evalueren, improviseren, feedback geven, kortom: we werken aan communicatie- en leiderschapskwaliteiten.

Geen spreekangst meer. Dat wat je wil zeggen trefzekerder overbrengen. Minder in de weg staan van je verhaal. Dat zijn punten waaraan we samen gaan werken.

We helpen elkaar groeien. Er staat geen leerkracht van buitenaf voor de groep. We zetten onze gezamenlijke ervaring en kennis in. En we baseren ons op de beproefde methodes van Toastmasters.

Vul het contactformulier in voor een uitnodiging. We ontvangen je graag. Ook als je meer informatie wilt ontvangen, aarzel dan niet en vul onderstaand contactformulier in. Tot gauw.

Neem contact met ons op

Alle velden met een * zijn verplicht.